Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zondag 27 maart 2016

Op weg naar Limburg

Afgelopen week niet al teveel gedaan; de reden is aanhoudende heupklachten. Het laatste uur van de laatste rit vorige zaterdag was geen pretje. Na een paar rustdagen op woensdag naar de fysio. Het bleek niet goed te zijn oa bekkenverschil. Mocht nog wel doorfietsen gelukkig voorlopig. Dry needling behandeling gehad. De oorzaak is toch waarschijnlijk de valpartij in de Dolomieten geweest alweer even geleden. Komende week opnieuw naar de fysio, zelf een fietser en tevens wordt er dan gekeken naar de houding op de fiets.

Derhalve slechts 2 ritten afgelopen week. De eerste op donderdag, even een rondje Burgum van 52km. Benen waren erg goed en heup viel mee deze keer. Erg lekker gereden.

https://connect.garmin.com/modern/activity/1096996301

Geen E3 Prijs op zaterdag maar een trainingsrondje met het KlasbakTeam. Lekker weer, veel zon maar ook erg veel wind. Omdat de problemen voornamenlijk komen als ik moet "duwen" op de pedalen alleen meegepeddeld tussen de wielen waarvoor dank. Benen waren weer prima en ik denk toch dat ik baat heb gehad bij de krachttrainingen ook al hebben die de heupproblemen erger gemaakt. Die trainingen sla ik dus vanaf nu over.
Mooi rondje met een koffiestop bij een renner in Beetsterzwaag. 87km kunnen bijschrijven.

 https://connect.garmin.com/modern/activity/1099286095

Komende week maar even zien wat de mogelijkheden zijn. Gelukkig lijken eind van de week de temperaturen omhoog te gaan en veel zon. Dat komt dan goed uit voor het weekend Limburg wat dan op de rol staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten