Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

dinsdag 13 oktober 2015

Brrr

Was de temperatuur vorige week woensdag al gehalveerd te zijn  tov Barcelona blijkt het nog een keer door de helft te kunen de laaste dagen. Het is te hopen dat het toch weer wat omhoog gaat met de temperatuur en liever ook wat minder wind want dat was vandaag weer een 6bf,

Op zondag nog even een uur een herstelrit gedaan, voor zover mogelijk met de wind dan. De bekende route maar nu andersom ivm de windrichting: Boksum-Hijlaard-Jorwert-Weidum-Goutum-Boksum. 25km.

https://connect.garmin.com/modern/activity/924488916

Deze week staat als groen te boek en dat houd in rustig aan. Voor gisteren stond er een rustige loop in het schema en dat kwam goed uit want de Bottechia moest naar Dronrijp voor onderhoud en zodoende kon ik mooi teruglopen. Langs het kanaal, 7km. De langste afstand sinds eind maart:

Het viel niet tegen en ondanks de hele route sterke tegenwind liep het nog aardig door.

https://connect.garmin.com/modern/activity/925685250

Vandaag een rustdag maar het zou morgen een stuk minder weer worden daarom vanmiddag na het werk nog maar even. Daarnaast morgen een Bike fitting en hopenlijk kunnen we hier nog wat beter van worden en het probleem van de dove linkerhand oplossen. Er stond 2 uur handjes op het stuur op het programma maar dat is best lastig met windkr 6. Daarom maar weer eens teruggevallen op het rondewerk. Naar Dronrijp voor de wind en terug van Dronrijp afslag Deinum (voor Marsum) tegen de wind. Zo heb je nooit hele lange stukken tegenwind en bovendien staan er nog 3 bosjes op de terugweg. Vier rondes en 50km kunnen bijschrijven en zelfs tegen de wind iemand ingehaald in de D1 zone.

Dit geeft natuurlijk een enorme boost in de trainingen. Ondanks het lopen van gisteren en de harde wind reed het verder zonder problemen. Komende dagen vermoedelijk dan wel rust gezien de weersvoorspellingen, hooguit op donderdag even kort lopen. Zo te zien bied zaterdag ook weinig fiets kansen. Mogelijk dan de Spartacus loop in Franeker als alternatief.

https://connect.garmin.com/modern/activity/926753630

Geen opmerkingen:

Een reactie posten