Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

maandag 26 oktober 2015

Fiets3Daagse

Het weer zit bijzonder mee de laatste tijd zodat er wat extra ritten gereden kunnen worden. Mooi meegenomen want er zal nog genoeg slecht weer voorbij komen de komende maanden vrees ik.

Afgelopen zaterdag naar Zuid Laren voor een Atb rit van 30km. Op het gemak gereden alleen op de diverse hellingkjes kon de hf even omhoog. Mooie omgeving en wel lekker dat er wat herstelstukken in zaten. Kun je iig even wat drinken iets wat 2 weken geleden in Havelte onmogelijk was fietsend.
Genoten en slechts 2x een probleempje: een klim met een boomwortel over de gehele lengte en een bocht naar rechts maakte het erg lastig en aan het eind nog wat moeite met een drekspoor.








En omdat het gisteren prachtig weer was en de zaterdag een korte rit was nog een rondje gereden van 40km. Deels samen met een Klasbak/GrasseDouble renner:




https://connect.garmin.com/modern/activity/937391027

En op dag 3, vandaag, de wekelijkse viadukt/aquadukt/tunnel training. Vandaag dan maar gekozen voor de tunnel naar Peins. Eerst een stuk inrijden over Hijlaard en Dronrijp:

En hierna naar de tunnel:

Beide kanten 5 keer en hierna nog een uur doorrijden om uiteindelijk na 2 uur en 50km weer thuis te arriveren. Weer lekker gefietst, het staat er aardig op momenteel kan ik zeggen. Maar kan natuurlijk ook met het mooie weer te maken hebben:
Woensdag even afhankelijk van het weer en dan op vrijdag en zondag mogelijk nog wat km's maken.
https://connect.garmin.com/modern/activity/938761589

Geen opmerkingen:

Een reactie posten