Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zondag 1 november 2015

Van alles wat

Het beloofde hele mooie weer bleef weg zodat er weinig zon was de eerste dagen van de week met name. Daarom maar weer eens een hardlooptraining gedaan op woensdag. De langste afstand sinds maart: 8km. Het liep eigenlijk wel lekker en zonder problemen en dat zonder veel training. Wat interval gedaan: 2min 30 D1, 2min 30 D2 en dat een keer of 5. Lekker getraind en Ameland (10km) zal zo ook wel lukken.

https://connect.garmin.com/modern/activity/940538024

Geen ATB-en dit weekend en dus maar een blokje op vrijdag na het werk. Intervallen in een rondje Deinum-Dronrijp-Marsum. Voor de wind D1 en tegen de wind D2. Het reed lekker na eerst een stuk ingereden te hebben langs het kanaal naar Dronrijp. Helaas weer weinig zon en erg warm voelde het niet aan. Met 39km op de teller weer thuis



https://connect.garmin.com/modern/activity/942172323

En omdat ik erg fit van de jaarlijkse ledenvergadering Squadra Deinum was de zondagmorgenrit alvast maar op zaterdag gedaan. 42km met een stevig windje zodat tegen de wind D2 werd en voor de wind D1. Wel weer een lekker ritje en eindelijk weer eens wat zon. Het gaat momenteel crescendo.
Wel afgezegd voor La Marmotte zodat ik me kan richten op de Gran Fondo Stelvio. Wel of geen Mortirolo. Gelukkig nog tijd zat om daar over na te denken en om er mogelijk voor te trainen.
 

De komende weken meters maken want een paar weken vrij genomen ivm overschot aan verlofdagen,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten