Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

vrijdag 13 november 2015

Weersomslag

Het is even wennen maar helaas een einde van het mooie weer voorlopig. Het wordt dus weer puzzelen of nog wat te trainen. Maar elk nadeel hep z'n voordeel: kunnen we wat meer hardlopen.

Te beginnen vorige week vrijdag. Tijd voor een wat langere afstand ivm Adventure Run Ameland en omdat er ook nog intervaltraining op de fiets gepland stond er een intervaltraining hardlopend van gemaakt: 15 x halve minuut voluit met steeds een minuut rustig aan. Pittig maar wel een lekkere training. Kon mooi Schenkenschans voor het eerst sinds jaren weer omlopen (weer open) en kwam uit op een mooie afstand van 9km en prima afsluiting van een pittige week kwa training.

https://connect.garmin.com/modern/activity/948791442

Deze week is een relatieve rustweek dus pas op dinsdag weer even gelopen (geen fietsweer). Op het gemak 6,4km en het ging wel aardig.

https://connect.garmin.com/modern/activity/952918391

Woensdag donker weer en behoorlijk wind. En nog wat druppen. Derhalve een korte krachttraining van 25km met 10 x brug Ritsumasyl:

Na 5 keer even een rondje Schenkenschans tussendoor:




Nog even uitfietsen, wederom rondje Schenkenschans en dan weer naar huis:
 

Donderdag dan weer eens goed weer met uitzondering van een harde wind. Maar verder lekker weer met meest zon. Rondje Nijega-Burgum gereden. Niet de beste benen op de terugweg maar toch weer 60km bijschrijven:








Tja als de weersvooruitzichten ziet zullen er in ieder geval geen lange duurtrainingen inzitten:
Dat wordt dan meer hardlopen; te beginnen morgen in Oudemirdum. 10,3km maar wel door de bossen. Ben benieuwd want sinds maart geen 10km meer gelopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten