Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zondag 29 november 2015

Iets te enthousiast?

Weer een week training achter de rug. Ondanks het mindere weer toch nog wel kunnen doen. Wederom geen atb-en deze week en dat seizoen kan wel als geeindigd worden beschouwd ben ik bang gezien de, nog meer,  neerslag die nog gaat vallen.

Op maandag een rondje van 57km gefietst. Was in 1e instantie bedoeling langs het Snekermeer maar de wind was toch ongunstig. Daarom vanaf Oudeschouw doorgereden naar Akkrum en van daar uit naar Grou-Wartena-Goutum weer naar huis.
https://connect.garmin.com/modern/activity/964648825

Woensdag was het niet best weer dus maar een rondje hardlopen. Helaas ging dit erg slecht, last van onderrug en rechterbeen. Vanaf km 1 al en het derhalve bij slechts 4,5km gelaten. Vermoedelijk toch wat te enthousiast lange afstanden gelopen de afgelopen weken zonder fatsoenlijk op te bouwen.

https://connect.garmin.com/modern/activity/966241498

Op donderdag was het prima weer en dus weer op de fiets. Krachttraining onderweg gedaan bij de tunnel naar Peins en verder op het gemak was langs het water gereden. Geen topdag maar het mooie weer maakte dat enigzins goed. Wel het bij slechts 51km gelaten.


 







https://connect.garmin.com/modern/activity/967160692

Op zaterdag stond de Slachterun op het programma in Wommels 10km. Maar het leek me verstandiger deze te skippen en zelf een korter rondje te lopen. Benen voelden nog niet goed aan dus eerst maar eens zien hoe het zou gaan. Uiteindelijk 6km gelopen en dat kon net zonder echte problemen.
https://connect.garmin.com/modern/activity/967160692

Komende week veel baggerweer dus maar eens zien en anders wordt het een relatieve rustweek. Is misschien ook wel eens goed. Voor zaterdag dan de Ronde van Ried vanuit Franeker, 12 of 9 km. Ik denk dat de 9km mooi genoeg zal zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten