Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zondag 22 november 2015

Op weg naar de winter

De eerste winterse buien zijn gevallen dus het zal niet vreemd zijn dat het aantal fietstrainingen gaat afnemen tgv het hardlopen.
Voorspellingen waren erg slecht deze week maar maandag en dinsdag viel het erg mee. Wel een harde wind, zeker op maandag, maar dat heb ik opgelost door de rondjes taktiek. Steeds korte rondjes zodat je nooit langer dan 2-3km tegenwind hebt. Tevens ook nog een soort intervaltraining. En een bijkomend voordeel is dat je steeds vlakbij huis bent dus in het geval van buien snel thuis.

Op maandag 54km op die manier gereden met tussen door nog 4 x brug Ritsumasyl, 4 x aquadukt en nog eens 4x brug Ritsumasyl als krachttraining.




https://connect.garmin.com/modern/activity/958689032

Op dinsdag overdag prima weer, wat minder harde wind. Wederom de rondjes taktiek. Goed voor 50km.

https://connect.garmin.com/modern/activity/959493754

Op donderdagmiddag was het even droog maar wel weer een stormachtige wind. Derhalve de hardloopschoenen aan en een rondje van 7km gelopen. Het ging wel lekker. Mooie intervaltraining van gemaakt: 15 versnellingen van 1 min tot hoog D2/laag D3 met steeds 1 minuut D1 ertussen.

https://connect.garmin.com/modern/activity/961111809

Op zaterdag was het eerst nog wel goed weer met zon maar na half 12 was het alleen maar buien. In VrouwenParochie meegedaan aan de Molenloop. Gestart met zon maar na 5km was dat wel over en kwam de ene bui na de andere naar beneden. Derhalve kwam het jack van Gore wel van pas en het niet koud gehad. Wel lekker gelopen. Pas aan het einde ging het wat moeizamer maar dat mag dan ook wel want dit jaar volgens mij niet verder dan 10km gelopen en gisteren was het 11.1. Uiteindelijk wel tevreden met 1 uur 02 minuten.

https://connect.garmin.com/modern/activity/962872433





Geen opmerkingen:

Een reactie posten