Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zondag 15 november 2015

Marderhoekloop Oudemirdum

Het was gister niet het mooiste weer maar toch was het beter dan vandaag. Gezien de stormachtige wind was het niet echt leuk hier op de open vlaktes te lopen maar was een bosachtig parcours in Oudemirdum een prima alternatief. Op weg naar Oudemirdum nog wel een bui maar na half 11 bleef het enkele uren droog. En van de wind weinig last in de prachtige omgeving.

Voor het eerst weer een 10km sinds maart de Condensloop. Was even afwachten hoe dat zou gaan want nog weinig gelopen na maart. Maar in zo'n trimloop gaat het toch altijd net even wat gemakkelijker dan alleen. Traditiegetrouw helemaal achteraan gestart:
Dat heeft dan als voordeel dat je zelf niet ingehaald wordt maar wel veel mensen voorbijgaat. Prachtige route

met zelfs een heuse heuvel:
De laatste 2km gingen wat moeizamer, onderrug en liezen, maar dat is niet vreemd met zo weinig training. Maar zeer tevreden met een tijd net boven de 55minuten.
Wel klaar voor Ameland en daar hopen we traditiegetrouw een prutser uit Ylst in het bos te kunnen inhalen en te begroeten: he Fucking Canadian!

Als het weer zo blijft as zaterdag dan maar de Molenloop in Vrouwenparochie 11,3km en ja dan nog maar 10km erbij dan....als het idd zo slecht blijft mss toch nog een halve marathon deze winter. Voorlopig is het: arme fietsers die de sportschool in moeten.

https://connect.garmin.com/modern/activity/956184998


Geen opmerkingen:

Een reactie posten