Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zondag 11 oktober 2015

Terug in training

Na een paar dagen veel kilometers te voet gemaakt te hebben in 27 graden was het weer even omschakelen afgelopen woensdag. Toenemende wind, bewolking en 14gr is toch even wat anders. Maar goed wel omstandigheden voor de 1e aquadukt training achter huis. Vorige week even geprobeerd op viadukt Winsum en nu dus thuis na een korte warming up oa langs de Zwette:



zag het "werkterrein" er zo uit:



Van beide kanten 4x omhoog met kort herstel er tussen. Het ging wel aardig alleen richting Leeuwarden met harde wind tegen werd het pittig. Hierna nog een stukje rustig aan rijden wat een totaal van 51km opleverde. Prima herstart ondanks de vermoeienissen van 4 dagen Barcelona.

https://connect.garmin.com/modern/activity/921180202

Op vrijdag weer eens een stukje lopen; het regende in de morgen maar voor het lopen is dat niet erg. Wat korte intervalletjes van 30 sec tempo, 1 min rust en dat 10x. Viel mee ondanks de geringe trainingsaktiviteiten mbt lopen. Dat zal pas wat meer worden als het vaker slecht weer is. Totaal 5km.

https://connect.garmin.com/modern/activity/922583487

Op zaterdag dan voor het eerst op de atb. Altijd weer even afwachten en eerst maar eens de korte afstand van 25km. Mede omdat het een vrij pittig parcours was maar wel heel erg mooi daar in de omgeving van Havelte. Na de 25km nog 16km genoten op de weg van de prachtige omgeving richting Wapserveen. Totaal dus 41km en nog belangrijker: 2 uur 30 training. Smaakt naar meer ATB ritten.

https://connect.garmin.com/modern/activity/923547305






Geen opmerkingen:

Een reactie posten