Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zaterdag 9 april 2016

Rustig doorfietsen

Vorig weekend was behoorlijk pittig dus deze week wat rustig aan en wat korte ritjes.

Eerst een herstelrit van een uur op maandag, dus handjes op het stuur en rustig peddelen. Helaas geen korte broek/korte mouwen omstandigheden maar het was in ieder geval droog:

https://connect.garmin.com/modern/activity/1112175294

Op woensdag vroeg op pad ivm naderende buien. Die buien zorgden er voor dat aan het eind van de rit de wind stormachtig werd. Rondje Burgum en het reed tot de laatste 10km erg lekker. Hierna weer last van de heup door de sterke tegenwind. Ook na de rit veel last. Een autorit naar Ylst was bijzonder onprettig. Wel weer 55km kunnen bijschrijven.

https://connect.garmin.com/modern/activity/1114951388

Op donderdag naar de fysio en dat gad veel verlichting. Derhalve vrijdag weer op de fiets. De wind viel mee deze keer en het was prima fietsweer met 10 graden en af en toe zon. Omdat het een keer niet stormde geen Burgum om maar de route via Oude Schouw langs het Snekermeer en hier en daar nog even langs de Zwette. Heerlijk gefietst en nergens last van en dat was een meevaller. Weer een mooie 52km in de tas.



https://connect.garmin.com/modern/activity/1117437651

Op donderdag had ik al besloten niet af te reizen naar Veenendaal-Veenendaal. Bijna 5 uur duwen op de pedalen is momenteel teveel van het goede. Daarom vandaag zelf maar een klein blokje. Kleiner dan in de planning stond want toch weer last van de heup.
Even heen en terug naar Franeker, 38km, was derhalve wel genoeg voor vandaag.


https://connect.garmin.com/modern/activity/1118461659

Voor maandag wordt mooi weer voorspeld dus ik hoop dan een wat langere rit te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten