Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zaterdag 9 februari 2013

En weer was het wit

Lieuwe Westra gaf het na 10 minuten al op dus dat zegt genoeg. Geen fietsomstandigheden wederom. Een bijzonder trieste winter was het fietsen betreft. Gisteravond een enorme sneeuwbui, was met de auto onderweg maar op een gegeven moment was er in het geheel geen weg te zien.

Vandaag derhalve de Kleine Wielenloop. Ook deze loop was op het laatste moment aangepast aan de omstandigheden. Het eerste deel was nog wel erg slecht met sneeuw en ijs maar vanaf de Groene Ster was het prima te doen. Ook nog een pr gelopen, weliswaar een negatief pr want was nog nooit zo langzaam: 9,5km in 1 uur en 26sec! Bewust het langzame groepje opgezocht en op het gemak met hun meegelopen. Ook wel eens leuk. Het was verder lekker loopweer met een zonnetje, bijna geen wind en 1-2 gr boven nul.

Benieuwd of er komende week dan eindelijk eens gefietst kan gaan worden. Hoe dan ook as zaterdag gaan we lopen in Langezwaag, 10km. Inmiddels wel vanaf het hoogtepunt begin december wel 3,5kg naar beneden gegaan. De 6 komt weer in zicht.

http://connect.garmin.com/activity/271203905


Geen opmerkingen:

Een reactie posten