Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

woensdag 27 februari 2013

Plan B

Bedoeling was Holterberg vandaag maar fietsmaat niet fit genoeg en zelf zeer slechte benen zo te voelen. Kwa weer zou het beste in het Noorden zijn met zon en dat kwam uit. Maar geen zin om hier weer een rondje te gaan doen dus toch op verplaatsing. De zon kwam er aardig door tot en met Wolvega. De grens van de bewolking lag bij Steenwijk en dat was de plek waar ik wilde starten. Gegokt dat de zon nog wat zuidwaarts zou opschuiven maar dat kwam er helaas nauwelijk van. Slechts af en toe en glimp en pas bij terugkeer bij Steenwijk wat meer. Verder was het zwaar bewolkt, wat wind en fris met zo'n 3 graden.

Eerst vertrokken via Eesveen door het bos

 naar Fredriksoord waar een oud postkantoor staat:
Op naar Vledder en na deze plek door een mooi natuurgebied naar Wateren:



Inmiddels op bekend terrein want in de zomer zijn er altijd trimlopen in de bossen bij Oude Willem en de start is bij Hoeve aan de Weg:

en vanaf hier rijden we verder naar Diever; de benen waren inderdaad niet best maar gelukkig vanaf Diever het meest voor de wind waar ik tot tot moment alleen tegen had gehad de 1e 27km:


 Na een stuk langs de, volgens mij Smildervaart gaan we dan rechtsaf naar Wapse-Wapserveen over de klinkers:

Hierna weer naar Frederiksoord om richting Steenwijk naar de auto te gaan. Hier nog een verrassing want een kleine helling de Eiderberg; deze nog 5x gedaan om toch nog tot 50hm te komen....

Slechts 51km maar voor vandaag was dat genoeg. Nog lekker in het zonnetje de fiets schoongemaakt, dat dan nog wel. Volgende week maar eens wat langer als het weer goed is.
http://connect.garmin.com/activity/278207283

Geen opmerkingen:

Een reactie posten