Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zondag 9 augustus 2015

Routes andersom

Afgelopen woensdag had ik de Garmin een route laten maken van zo'n 50km. Deze route ging naar Irnsum-richting Akkrum. Windtechnisch gezien niet een gunstige aangezien het na Irnsum richting Sneek zou gaan. Derhalve onderweg besloten de route van maandag zo ongeveer andersom te rijden, dus naar Grou. Na Grou niet via Idaard deze keer maar via Warga weer terug naar huis. Mooi weer en goed voor 51km.

https://www.strava.com/activities/361748678











Op zaterdag dan weer eens wat interval ipv handjes op het stuur. Ook hier ging de route andersom. Normaal beginnen we met de Kleeberg en nu zat deze aan het einde. Wel leuk eens andersom te rijden. Ook weer wat nieuwe wegen en een 2 tal nieuwe klimmen waarvan 1 onverhard van 11%. (probleem van de onverharde wegen is inmiddels bekend, althans de oplossing dus zou niet weer voor moeten komen). Prima gezelschap gisteren. Zwaar bewolkt en benauwd want het had kort tevoren nog geregend en sommige wegen waren nog nat.

Zoals gewoonlijk een matige start maar in het verloop van de rit ging het steeds beter en dat is altijd prettig. Wat onbekende klimmen, Jagerberg, Urberg, Dorenberg, Holperdorperstrasse, Kleeberg, 15% volgens de Garmin, en de Bahnhofstrasse naar Tecklenburg. Lekker gereden en goed voor 71km en 1104 hoogtemeters. Mooi dagje zo.

https://www.strava.com/activities/361748678


 Vandaag even een herstelritje van bijna een uur. Opnieuw heerlijk fietsweer. Rondje Marsum.

https://www.strava.com/activities/364840576





 Morgen vervolg door op de fiets even bij de Eneco Tour te kijken. Mits droog weer uiteraard.

2 opmerkingen: