Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

maandag 28 december 2015

Jaaroverzicht deel 2

In de maand mei nog 2x een 5km gelopen in Leeuwarden Potmargerun en Lekkum.


De elfstedentocht deels gereden vanaf Lekkum en dat leverde 141km op:


Het weer zat niet mee en slechts 793km en liefst 0 hoogtemeters. Niet optimaal richting Frankrijk.
De eerste week juni was de week van de warmte. Het was zelfs voor Frankrijik erg warm; dik boven de 30 graden wat eigenlijk normaal is voor juli/augustus maar niet voor begin juni.

Niet mijn favoriete omstandigheden maar wel een geweldige week gehad. Goed gezelschap, goede accomodatie en prachtige omgeving rond de Mont Ventoux. De Ventoux eerst vanuit Bedoin beklommen en later nog vanuit Sault. Vanuit Bedoin 500m onder de top kramp en van de fiets af. Vanuit Sault ging het 2 dagen later zonder problemen.



De Gran Fondo Mont Ventoux laten lopen vanwege de hitte. Nog wel gestart maar het was al snel duidelijk dat de hitte zijn tol had geeist. Derhalve vanaf Malaucene naar Mormoiron gereden: ritje totaal 49km 1064hm. In totaal deze week 318km met6583hm.

Hierna wat rustig aan en 3 weken later op weg naar Italie voor de Dolomieten Marathon. En ook deze week helaas weer erg warm. Derhalve de inspanningen wat beperkt. Tot aan de Dolomieten Marathon de afstand beperkt tot 267km met 6473hm. De Dolomieten Marathon medio op het erge gemak gereden en geen problemen mbt kramp oid. Lekker rondgereden: 117km 3073hm.



In juli niet al teveel km's meer gemaakt en 1 keer naar Tecklenburg geweest voor 1121hm. Totaal in juli na Italie nog 601km gereden waarvan 2x 123km met de Fietsfriezen.
Na deze maand staan er 5123km op de teller.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten