Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

dinsdag 29 december 2015

Jaaroverzicht deel 3

Na nog wat rondgereden hier in het mooie weer en 1x naar Tecklenburg voor 1104hm, was het 3e weekend van augustus de Geants de Ardennes. Op vrijdagmiddag nog een mooie rondje in de buurt van Aubel gereden van 57km met 850hm en op zaterdag Geants des Arbdennes: 116km en 1924hm. Zware rit met heel veel, voor mij dan, nieuwe hellingen. Prachtige rit met heel vel steile kuitenbijters waaronder de Chambralles. Mooie rit aanrader.
Laatste week augustus naar de Franse Alpen en u raad het al: erg warm. Dag 1 de prachtige Lacets de Montvernier en de Tourfinish naar La Toussiere. Goed voor50km en 1505hm.

Op vrijdag stond dan de Galibier op het programma en de Telegraphe beide vanuit Valoire. Dit werd een een prima dag want vooral boven de 2000m marcheerde het uitstekend. Heel fijn gereden deze dag van 46km en 1339hm



Dan weer een reisdag en opnieuw naar Au Brabo bij de Mont Ventoux. Deze keer de Mont Ventoux alleen vanaf Sault gereden en dit ging uitstekend.
Verder nog een wedstrijd op een onbekende maar mooie col met in het begin helaas voor mij te weinig stijgingspercentage maar later wel mooi:
Mooie week gehad rond de Ventoux van in totaal 372km met 6198hm.

Hierna is het seizoen eigenlijk wel over. Nog een afsluitingsrit met de club en dan vanwege het natte weer slechts 2 atb ritten. Havelte en Zuid laren:


De laatste maanden kon je toch nog wel redelijk op de weg doorrijden zodat het hardlopen op een laag pitje bleef staan; slechts 3x een trimloop: Oudemirdum 10km, VrouwenParochie 11,1 km en Ameland Adventure Run 10km:


Het blijft gerommel in de marge maar uiteindelijk weer een mooi sportjaar gehad. Op naar 2016!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten