Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zondag 22 mei 2016

Geen weekrecord

Afgelopen week was een prima week kwa kilometers: maar liefst 404 en dat komt eigenlijk nooit voor. Voor zover ik nog weet slechts 1 keer meer gereden en ook nog op 1dag:

Dat record gaan we niet meer verbeteren. Mooie week dus te beginnen op maandag met een lange duur van 149km. Op de fiets naar Lekkum en daar aangesloten bij de Elfstedenfietsers om de onderste lus te rijden. Jammer van het pokke weer maar de wind was deze keer geen storm dus dat viel dan weer mee.

https://connect.garmin.com/modern/activity/1171051726

Op dinsdag de jaarlijkse sma test met de bekende pijnpunten. Op de loopband en met hf 179 vond ik het wel best. Resultaten waren overall goed en vetpercentage 5% minder hoog dan vorig jaar ondanks een hoger gewicht. Mezelf maar wijsgemaakt dat dat spieren zullen zijn.
Hierna nog even 24km langs de Zwette gefietst:
https://connect.garmin.com/modern/activity/1171051726

Op woensdag niet zo warm en aardig wind, derhalve maar op het gemak een blokje Burgum gereden en weer 54km op de teller.
 

Op donderdag lekker weer en geen storm daarom een rondje langs het water gemaakt van 50km. eerst door Blessum om vervolgens bij Hoptille het fietspad langs het water te nemen naar Baard, Oosterlittens om te eindigen in Winsum. Vanaf Winsum richting Dearsum om daar het Zwettepad op te pikken naar Leeuwarden. Nog wat korte rondjes vlak bij huis en toen was hett wel weer klaar.
https://connect.garmin.com/modern/activities





















Vrijdag dan maar eens een rustdag want op zaterdag was het tijd voor de Zuid Veluwe Klimtoer. Midden in de nacht van bed om half 9 in Ede te kunnen zijn. Helaas regen onderweg maar in Ede was en bleef het gelukkig droog. Het was eigenlijk prima fietsweer, zeker als de zon er af en toe doorheen kwam. Mooie omgeving alleen jammer van het grote aantal stoplichten en het aantal keren dat er een grote weg overgestoken moest worden, zelfs een 4 baans. Maar het blijft daar mooi fietsen, zeker in de omgeving van de Posbank was het genieten. Het draaien en keren in Velp en Arnhem om hoogtemeters te maken was dan weer wat minder maar uiteindelijk een mooie training met 128km en 1265hoogtemeters. Een mooie dag in prettig gezelschap.
https://connect.garmin.com/modern/activity/1177632536







Komende week maar even kijken. Eerst wordt het minder weer. Wellicht later in de week dan toch nog een keer Tecklenburg en/of op zaterdag de Heidetocht vanuit Burgum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten