Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zondag 15 mei 2016

Terug naar de winter

Inmiddels kan de winteruitrusting weer van stal gehaald worden want het is nogal frisjes met lage temperaturen en elke dag een halve storm.

Gelukkig was het tot vrijdag nog wel goed weer ondanks meestal een harde wind.

Op maandag rondje Burgum; vanwege de harde wind andersom gereden en dus eerst door Leeuwarden en daarna Tietjerk-Burgum-Fonejacht-Wartena-Warga weer naar huis. Goed voor 52km
https://connect.garmin.com/modern/activity/1160902697









 

Woensdag lekker weer en daarom iets langer rondgereden: 70km met een bezoek aan Eernewoude. Prachtig natuurgebied daar. Paar D2 blokjes gedaan en na 70km weer thuis. Lekker gefietst.
https://connect.garmin.com/modern/activity/1163604555






 

 

 
 
 

 

Op vrijdag was het al frisser en opnieuw een bak wind. Derhalve na het werk gekozen voor een korte interval training. Lekker voor de wind naar Wijtgaard om daar de plaatselijk ronde 5x af te leggen: tegen de wind D2 en voor de wind weer herstellen. Na 5 rondjes was het mooi geweest en op het gemak naar huis. Slechts 30km maar wel lekker getraind.
https://connect.garmin.com/modern/activity/1166405319





Zaterdag was het koud, erg veel wind en steeds (kleine) buien. Derhalve maar een klein stukje hardlopen. Even kort 4,5km en dat liep nog wel aardig eigenlijk.
https://connect.garmin.com/modern/activity/1166405319

Zondag maar eens een rustdag. Maandag lange duur is de bedoeling. Mogelijk later in de week nog eens en zien of er toch nog een keer (dit jaar nog geen trainingsrit daar gedaan) een dagje Tecklenburg inzit. Over 2 weken is er nog de Heidetocht vanuit Burgum en een paar dagen later is het al zover:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten