Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

donderdag 29 december 2011

DNS

Het wordt voor zaterdag een DNS in Gorredijk.

Sportief gezien is 2011 nu wel afgelopen. Mooi jaar met als hoogepunten: op de fiets de Superklassieker over de kasseien van Parijs Roubaix, de Fausto Coppi met de fantastische en zware Colle di Fauniera, de week Oostenrijk met Dolomieten Rundfahrt en Gross Glockner ondanks het slechte weer en lopend de Condensloop (rentree na 24 jaar),7Heuvelenloop in Nijmegen en Adventure Run op Ameland.
Het hardlopen is wel ten koste van het fietsen gegaan maar we hopen dat deze investering in 2012 terug te verdienen waardoor er ook weer meer gefietst kan gaan worden.

Halve marathon lopen is de bedoeling in de 1e 3 maanden van komend jaar en verder misschien fietsen de Peter van Petegem Classic (parcours Ronde van Vlaanderen), de Time Megeve Mont Blanc (zeker) en de DreilanderGiro (zeker). Het fietsseizoen wordt dan weer afgesloten in Frankrijk waar, indien mogelijk, de Puy de Dome zal worden bedwongen.

Maar eens kijken of onderstaande klim ook nog eens op het programma zal staan: Cote de la Redoute. Foto is van de Waalse Pijl 1988 waar ik ivm de EK finale al om 5.00 uur aan de start stond en het eerste deel in het donker moest afleggen. Wel een aparte ervaring om bij een klassieker bij de 1e 10 de Redoute op te rijden.

Voor een ieder prettige jaarwisseling en een goed en sportief geslaagd 2012 gewenst!

2 opmerkingen:

  1. en van de 10 eersten dan ook nog 2 lopende fietsers......

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat was leuk voor foto! Later op de rpute kwamen er nog genoeg voorbij trouwens.....

    BeantwoordenVerwijderen