Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

maandag 26 november 2012

Nederland-West Duitsland 1974

Wat heeft dat met fietsen te maken denk je dan. Maar toch moest ik vandaag denken aan Herman Kuiphof en zijn legendarische uitspraak: "zijn we er toch weer ingetuind".
Denk vervolgens aan mij ipv Nederland en aan de wind ipv Duitsland.

Weerstation Leeuwarden gaf windkr 3, de ervaring leert buitenuit +1 dus dat is te doen. Dus besloten richting de Waddenkust te gaan wetende dat je in totaal ongeveer 10 bomen (iets gechargeerd) zult tegenkomen=dus geen enkele beschutting. Dat besloten te hebben eerst via Marssum naar Beetgum en dan de weg naar Vrouwenparochie en dat ziet er dan zo uit:
En na Vrouwenparochie wordt het er niet beter op maar erg rustig is het wel:
Wel een paar bomen maar niet veel beschutting....
    Zo'n heg reken je al als een meevaller....




 Hier dus op weg naar Zwarte Haan om even bij de (Wadden) zee te kijken:




Hierna een stuk langs de dijk in de richting van Harlingen. Veel ganzen:
Uiteindelijk met veel tegenwind via Firdum op de 11 stedenroute gekomen via Minnertsga-St JacobieParochie-St Anna Parachie. Het waaide dus inderdaad veel meer dan gedacht. Weerstation Leeuwarden gaf later windkr 5 aan...... Ik denk dat ze me op dit stuk komende winter erg weinig meer gaan zien.
Vanuit hier naar Berlikum en hier passeren we de Blikvaart wat altijd een zeer slecht stuk is in de 11 Steden schaatstocht:
Hierna weer richting huis waar we net voor de buien binnen waren en 59km konden bijschrijven. Voor de volgers uit de spinningzalen: de huidige vorm is prima nog 9 maanden vol te houden. Biss Mittwoch!

http://connect.garmin.com/activity/246979991

Geen opmerkingen:

Een reactie posten