Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zaterdag 29 december 2012

Oudejaarsloop Marrum

Vandaag naar Marrum. Ooit podium gelopen daar op de 5km maar daar is in mijn 2e hardloopleven natuurlijk bij lange na geen sprake meer van. Geen hoge verwachtingen want na de halve Marathon op Terschelling was de klad er wat ingekomen en niet echt lekker meer gelopen. Ook last van de rug vooraf maar tijdens het lopen in het geheel niet gelukkig. Was 10-11 graden maar door de zeer harde wind voelde het koud aan en dus toch maar het jack aangehouden.

Wat ik niet had verwacht ging het toch heel behoorlijk. Wel rustig gestart maar daarna lekker door kunnen lopen zelfs op de stukken met de harde wind tegen. Ging uit van 10,8km/uur maar het werd 11km in 58.50 =11,3 gemiddeld en daar eigenlijk best wel tevreden mee. Maar nog meer dan de tijd dat het weer eens behoorlijk ging ipv erg moeizaam. Leuke afsluiter van het loopjaar.

http://connect.garmin.com/activity/255268986

We blijven voorlopig wel meedoen aan trimlopen in het weekend en hopen dan eindelijk eens struktureel te kunnen gaan fietsen door de week. Lukt dat niet dan maar wat extra lopen. Nog 4,5 maand en we gaan naar Italie. Ik moet er nog even niet aan denken!

Voor iedereen prettige jaarwisseling en een prima 2013 op alle gebieden toegewenst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten