Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

dinsdag 10 januari 2012

Rustig duurritje

Vandaag met zon en niet teveel wind vertrokken op de fiets; de berichten waren dat de wind zou toenemen daarom met tegenwind op pad richting Sneek.

Na 6km werd Weidum gepasseerd:
Via Oosterwierum naar Boazum, richtig Sneek; lekker weer en meer last van de laagstaande zon dan van de wind. Na Ysbrechtum richting Bolsward en oa werd Nijland aangedaan:
Na Nijland niet richting Bolsward maar richting Oosterend. Onderweg passeerde ik de plek waar ooit het beroemdste cafe van Friesland stond wat gerund werd door 2 zusters op zeer hoge leeftijd:
Na Oosterend-Wommels-Tzum op weg naar Franeker waar ik nog iets moest afgeven. Over het Bolwerk waar je mooi uitzicht hebt op de oude huisje's aan de Godsacker en langs m'n oude lagere school. Op het plein zie je witte strepen die het kaatsperk aangeven en waar vroeger verhit strijd werd geleverd:
Via Dongjum-Boer-Ried-Schingen-Dronrijp-Hijlaard dan weer op weg naar huis. Onderweg diverse keren een buizerd tegen gekomen waarvan onderstaande er 1 is:
Uiteindelijk na 73km weer thuis en zeer tevreden hoe het tot nu toe gaat; het lijkt erop dat de maandelange fietsloze periode goed is opgevuld door het hardlopen.
http://connect.garmin.com/activity/140525745

Geen opmerkingen:

Een reactie posten