Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

woensdag 25 april 2012

Eindelijk fietsweer?

Vanavond ivm ziekte een DNS in Franeker bij de Bloemketerploop helaas. Hopen dat we met een paar dagen wat fitter zijn zodat we eindelijk met het fietsseizoen kunnen beginnen.

Allereerst staat as zaterdag de Lieuwe Westra Classic op het programma, als de buien tenminste mee gaan vallen: http://www.lieuwewestratrynwaldenclassic.tk/

Dat zou zo'n 130-140km kunnen opleveren.Zondag mooi weer 20gr dus ook maar een blokje en dan maandag de Princenhoftocht. Even kijken of we daar op de fiets heen gaan en zo ja zou dat zo'n 150km opleveren of iets minder indien starten in Wartena. Bij start in Eernewoude wordt het 100km.
De week erna is dan de Boretti Classico: http://www.classicoboretti.nl/

Dat zal wel de 110km route gaan worden. 12/13 mei wellicht Elfmerentocht en dan een lang Sauerland weekend met mogelijk zo'n 300km uiteraard ook hier afhankelijk van het weer.

Hierna nog een lange duurtraining in de Elfstedentocht (vermoedelijk groep 3 en dat is iets van 05.24 starten) van 230km.
Eerste weekend van juni nog even kijken wat we kunnen doen en dan zouden we klaar moeten zijn voor oa de Joux Plane en de Time Megeve Mont Blanc.
Ik ben heel benieuwd hoe het zal gaan met een "halve" voorbereiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten