Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zaterdag 14 april 2012

Morgen naar Duitsland


Teutoburgerwald tocht
zondag 15 april 2012

Wanneer: 15 april 2012
Afstand: 90 km of 115 km.
Vertrek: Aaseebad Ibbenbüren 8.30 en 10.00 uur

Op zondag 15  april 2012 organiseert de OWC voor de 31e keer de Teutoburgerwaldtocht vanuit Ibbenbüren (Duitsland). De Teutoburgerwaldtocht is een prachtige tocht en voert je dwars door het Teutoburgerwald met zijn schitterende vergezichten, glooiende wegen, vakwerkhuizen en prachtige stadjes als Tecklenburg en Bad Iburg. Door de samenstelling van het terrein is de Teutoburgerwaldtocht een uitstekende voorbereiding op de nog komende klimtoertochten van dit seizoen. Niet voor niets waren er vorig jaar maar liefst ruim 1500 deelnemers afkomstig uit heel Nederland waaronder ook prominenten uit de wieler- en schaatswereld. De (115 km) route is als volgt:
 



Deze uitgepijlde pittige tocht met de nodige beklimmingen gaat over goed begaanbare wegen. Vrijwilligers zullen ervoor zorgen dat de tocht zo goed en veilig mogelijk verloopt.  Er is een lange (115 km) en een korte (90 km) versie. Het hoogteprofiel van de 115 km ziet er als volgt uit:


Jan Glorie en Fietsenwinkel Ten Tusscher richten serviceplaatsen in voor het herstellen van klein technisch ongemak. Tijdens de tocht is bij Café Restaurant Zum Urberg een pauzeplaats ingericht. 

De tocht valt onder de gedragsregels van de NTFU. 

Starttijd is tussen 8.00 en 9.00 uur voor de 115 km, en tussen 8.00 en 10.00 uur voor de 90 km. bij het Aaseebad in Ibbenbüren (D). Inschrijfkosten bedragen € 4,00 voor NTFU leden. Niet NTFU leden betalen € 5,00. Als bewijs van inschrijving wordt aan de deelnemers een polsbandje verstrekt. Er bestaat (tot 12 april) een mogelijkheid tot voorinschrijving. U kunt ook voorinschrijven als u geen NTFU lid bent! We raden u dringend aan van deze gelegenheid gebruik te maken: u kunt dan op de dag zelf zonder verdere wachttijd aan deze fantastische en oogstrelende tocht beginnen. Voorinschrijving is automatisch een machtiging voor automatische incasso.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten