Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zaterdag 12 mei 2012

Stienser Loop

http://connect.garmin.com/activity/177245779

Een parkeerplek vrijwel op de start, koffie vooraf dus alles goed voor elkaar op voorhand met dank aan de Red Bull in Stiens.

Dan de benen nog natuurlijk en die waren niet hersteld van woensdag. Desondanks toch maar lopen en maar zien. Voor het eerst helemaal vooraan op de startstreep vertrokken en dat resulteerde in 4.55 over de 1e km. Dat leek me wat te snel maar ook de volgende 3 gingen in 5min. Alles voor de wind. Hierna het tempo bewust wat gedrukt en na Tichelwurk was het wind tegen met windkr 5-6. Helaas geen groepje want ik was de laatste van de 1e groep en achter mij een heel groot gat. Kon toch nog redelijk tempo houden en aan het einde nog wat versnellen; 10km tijd was 51.03 en totaaltijd 53.12 over 10.43km. Ondanks de vermoeide benen ging het eigenlijk erg goed met 11,8gemid.
Met goede omstandigheden was het vandaag gelukt <50 te lopen op de 10km. Dat geeft vertrouwen dat dit de komende zomer er wel in moet zitten.

 As woensdag nog de Bulleloop in Lekkum en daarna trainingskamp in Sauerland. Hopen op redelijk weer want de Time Megeve Mont Blanc komt wel echt dichtbij.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten