Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

woensdag 23 mei 2012

Was het warm?

Vandaag toch maar niet fietsen maar hardlopen. ODV Bosloop in Wijnjewoude in de avond. Gokken op zakkende temperaturen in de avond. Tussen 17.00 en 1800 ging het van 25 naar 24 graden dus zou het bij de start nog iets minder moeten zijn. Tot zover de theorie.

Onderweg in de auto liep de temperatuur alleen maar op en bij aankomst om 19.00 uur stond er 28 graden op de temperatuurmeter van de auto....

Wat nu met in het achterhoofd de slechte ervaringen met fietsen in dergelijke temperaturen. Terug? Dat zeker niet, korte afstand 5,7km? Hm te kort om 40km in de auto te zitten. Dus toch maar ingeschreven voor de 10km. Ik vond het veel te warm voor een warming up dus die laten schieten. Wel nog even 2 bekertjes water genomen. Rustig gestart. Het ging nog wel aardig alhoewel ik nog nooit zo'n onregelmatige race heb gelopen. Maar dat had ook te maken met 2x wandelen bij een waterpost die ik normaal oversla op 10km en het feit dat het prachtige parcours door de bossen voor de helft onverhard was. Maar uiteindelijk ging het nog wel en ook nog droog aangekomen ondanks het onweer in de laatste 2 km.

http://connect.garmin.com/activity/181318965

Foto's Janke vd Schaaf:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten