Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zaterdag 5 januari 2013

Eindelijk wat minder wind

Het is alweer wat in 2013: kommer en kwel bij de concurentie en we zijn nog maar een paar dagen op weg. Of ze rijden meer dan gemiddeld lek=compleet uit vorm, of het licht gaat uit en ze moeten door de vrouw worden opgehaald of ze bemoeien zich met een ander. Die ander ben ik in dit geval en dan menen ze dat ik te korte ritten rijd. Wel kort wel maar te niet. Beter 2 kortere ritten dan 1 lange, bovendien komen die iets langere ritten wel in april en mei als het weer wat beter is. Daarnaast is mijn langste afstand in 2013 slechts 138km (Dolomieten Marathon) en die is pas 30 juni.
Het beste bewijs dat hele lange ritten niet nodig zijn is al eerder getoond:
Het bewijs van uitrijden is er ook:

Enfin vandaag maar weer vertrokken voor een kort ritje van uiteindelijk 54km. Omdat het deze keer niet stormde richting Hijlaard-Dronrijp-Franeker vertrokken. Bij Dronrijp nog de ploeg van Otto Ebbens tegengekomen met iemand in een VacanceSoleil tenue. Ofschoon hij zelf eerder had bericht niet met Otto Ebbens te gaan rijden zou het toch best Lieuwe Westra kunnen zijn geweest.
Via de bolwerken van Franeker gereden:





   M'n oude lagere school.

Verder via Kiestersiel:

    Van Harinxmakanaal en op de achtergrond Franeker.
Via Achlum, Hitzum,Welsrijp weer naar Hijlaard en dan via Boksum op het betonpad waar ik niet de enige was:
Na 54km dan weer thuis om eerst de fiets maar eens schoon te maken. Morgen maar even kijken: er is Douwe Kleefstraloop maar mss ook wel alleen even als toeschouwer en een rustdag pakken.

http://connect.garmin.com/activity/258175658

Geen opmerkingen:

Een reactie posten