Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zondag 20 januari 2013

Opzouten met de winter

Nou ik hoop dat de winterliefhebbers nu hun zin hebben: weinig ijs, veel te harde wind icm kou om zowel te schaatsen of te fietsen en met het witte goud op komst wordt het helemaal niets meer. Dus zsm warm water aub.

Geen keus dus en daarom vanmorgen vroeg naar St Anna Parochie gereden voor de trimloop daar. Zonder hoge verwachtingen want het werd gister toch weer later dan gepland op een feestje en daaraan voorafgaand hielp de kantine van de sporthal ook niet echt.

Maar het viel allemaal nogal mee en het ging eigenlijk best wel goed. Alleen het stuk tussen Berlikum en St Anna Parochie was erg zwaar tegen de harde/koude wind in. En koud was het met min4,5graad en windkr 5-6. Maar in de laatste 3km nog genoeg over om een behoorlijke versnelling te plaatsen en uiteindelijk tevreden met precies een uur over 11,1km.

http://connect.garmin.com/activity/263996616

Ik hoop de komende week toch 1 keer op de fiets te kunnen maar ik betwijfel of dat gaat lukken gezien de weersvooruitzichten. Als dat niet lukt gaan we nog 2x lopen en op zaterdag staan we aan de start in Tzum.










Geen opmerkingen:

Een reactie posten