Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

maandag 7 januari 2013

Was het nu droog of niet?

Volgens alle berichten zou het droog zijn vandaag. Mogelijk zou er dus een "langere" afstand in kunnen zitten. Derhalve 2 bidons mee voor de zekerheid:
Na 3 meter te hebben gereden voelde het niet droog aan; het was mistig en erg vochtig en al snel de conclusie dat een erg lange rit gezien het weer en niet in zou zitten:





Bij Goutum deze keer niet de weg langs het crematorium maar midden in het dorp rechtsaf waarna je bij het tankstation uitkomt richting Warga. Bekende route verder over Warga/Wartena en nog even een lus over Eernewoude gemaakt:

Hierna naar Oudega en daar afslaan richting Nijega. Hier begonnen met intervallen: 8*3/2 D2 voor de kenners. Het marcheerde lekker vandaag alleen bij Burgum werd het wel erg nat. Net zo nat als wanneer het regent. Na Hardegarijo was het gewoon weer vochtig en bij Leeuwarden werd het zelfs helemaal droog.

Uiteindelijk na 65km weer thuis (Garmin geeft een paar km minder aan: dat heet een gebruikersfout). Gezien de weersvoorspellingen zou het wel eens bij deze km's kunnen blijven tenzij het woensdag nog een 2 uurtjes droog is. Zo niet wordt het hardlopen.

http://connect.garmin.com/activity/259259560

Geen opmerkingen:

Een reactie posten