Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

woensdag 9 januari 2013

Motivatie

De beste motivatie om renners te werven voor de Homeride http://www.homeride.nl/  blijkt bovenstaand shirt te zijn. Omdat er diverse heeeeel graag zo'n shirt zouden willen hebben maar niet bereid zijn deze rit te rijden gaat men naar gemakkelijker alternatieven zoeken. En die is er en ook nog voor een goed doel! Er is zelfs een renner die na de 500km van Groningen naar Maastricht ook de terugreis op de fiets wil gaan doen.

Ik houd het voorlopig op een misschien deelname maar zal dan zeker niet de full monty van 500km gaan rijden. Zou zeer onverstandig zijn 2 weken voor de Dolomieten Marathon. We gaan nog even kijken hoe we dit gaan inkleden tzt.

Voor vandaag na de buien nog een kort ritje van 43km, gedeeltelijk samen met de Klasbak winnaar van 2011:
Via Hijlaard-Dronrijp-Peins-Ried langs de blikvaart (hier was ik nog nooit geweest) richting Stiens om bij de afslag naar Beetgumermolen elk onze weg te vervolgens. Via Marssum:
nog een paar hm en dan verder naar huis.Zaterdag naar Dokkum voor 10km hardlopen en daar zal het wel bij blijven deze week. En dan hopen op warm water buien na het weekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten