Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

maandag 16 maart 2015

Elk nadeel hep z'n voordeel

Vermoedelijk op wintersport toch nog een klein virus opgepakt want vanaf vorige week maandag ziek. En ook goed ziek; al sinds jaar en dag geen koorts gehad maar deze keer toch een lichte verhoging icm ontsteking luchtwegen en alle bijkomend ongemak. Zelfs niet buiten geweest muv een autoritje naar Franeker-Harlingen vv om m'n vader te brengen en te halen.
Geen km's, zelfs minimaal bewogen en tot mijn grote verbazing had dat toch een effekt. Voor de wintersport stond de teller op 68.8 en na de wintersport op 69.3 dus slechts een kleine schade, Maar je kunt blijkbaar ook afvallen zonder te bewegen want vorige week werd plotseling de 68kg grens gepasseerd. Hoe is het mogelijk, maar wel mooi meegenomen natuurlijk.

Enfin inmiddels 2 weken achterstand in het schema en dus maar eens kijken waar hier en daar wat in te lopen is. Dat zou mogelijk deze week al kunnen want de weersvoorspellingen zijn erg aardig. Maar even zien of we de 12 uur kunnen halen: 2 op maandag, 3 op dinsdag, 3 op woensdag en 4 op zaterdag. De donderdag hebben we dan nog als reserve. Op zaterdag zou dat dan de start van het seizoen worden bij de Snerttocht van Tc de Fietsfriezen. De Koffietocht afgelopen zaterdag in Stiens leverde helaas een dns op.

Vandaag dan maar weer begonnen; boodschap in Stiens dus daar naar toe gereden en via Hallum-Oude Bildtzijl-VrouwenParochie-Beetgummermolen-Marsum weer naar huis; goed voor 2 uur en 5 minuten.

https://www.strava.com/activities/269088954

Laatste kwartier kon ik merken dan ik toch wel wat verzwakt ben en was het beste er wel af. Morgen maar weer een kijken wanneer het beter weer zou zijn. Vandaag was het nog frisjes mede door de windkr 5.












Geen opmerkingen:

Een reactie posten