Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

donderdag 19 maart 2015

Koude wind

Het is niet zo gek in dit klimaat dat mensen ziek worden. Vandaag weer een harde en koude wind. De winteruitrusting kon weer van stal gehaald worden.

Vandaag dag 4 van de vierdaagse en vanwege het weer een korte training: intervallen van 3x10minuten met steeds 10min herstel. De Garmin een route laten uitzetten en dan kom je toch weer eens over wegen waar je normaal niet komt. Zo passeerde ik oa Abbingawier, gelegen tussen Irnsum en Snekermeer:
Vanaf het Snekermeer dan naar Sibrandaburen. De bedoeling was na Dearsum richting Franeker en dan via Oosterwierum te rijden maar ze waren daar met de weg bezig dus eerst maar rechtdoor richting Snekerhoek. De Garmin deed het goed want kwam met een alternatieve afslag naar Oosterwierum. Via Weidum naar Boksum en na 1 uur en 40 minuten was ik weer thuis. Blij toe want tegen de wind ging de hf moeilijk naar de D2 zone (vermoeidheid??) en tegen de harde wind was een crime om in de herstelzone te fietsen (17km/uur). Maar goed deze training hebben we maar weer gehad. Nu maar eens kijken wat het weer gaat doen as zaterdag.

https://www.strava.com/activities/270655687






Geen opmerkingen:

Een reactie posten