Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

maandag 21 september 2015

Achterstand is dodelijk

De sterren staan momenteel gunstig want het is nu al kommer en kwel bij de concurentie. Revalideren, kapot na elke rit, overgewicht of alleen bij het denken aan fietsen al benauwd worden enz enz. Goede reden om dan vandaag maar alvast van start te gaan met de wintertraining, De bedoeling was eigenlijk vanaf 1 oktober maar een trip naar het buitenland zal dan in die week niet voldoende trainingsminuten gaan opleveren.

Derhalve maar begonnen en waarschijnlijk woensdag nog een rit en dan kunnen we zaterdag alsnog wel meedoen aan de afsluiter bij de club welke rit eerst niet op het programma stond.

14 graden bij vertrek dus de Gabba en de beenstukken opgezocht en dat was genoeg om niet koud te worden. Zowiezo een aanrader de Gabba van Castelli.
Af en toe een spat regen vanmorgen maar bij vertrek was het droog ondanks dreigende bewolking:

 
Vanwege 7 hardloopkilometers gister gekozen voor de herstelroute van 25km met de mogelijkheid nog een paar km er bij te doen. Heerlijk om weer gewoon met 21-22 tegen de wind in te kunnen rijden. Het werd nog aangenaam toen er even wat zon en blauwe luchten waren te zien:
Bij Hilaard nog een extra lusje over Huins-Hoptille en weer Hilaard. Hierna weer naar huis waar het weer donker werd maar het bleef droog.
Rustig begin met 32km. Het begin is er.

https://www.strava.com/activities/396977029

Geen opmerkingen:

Een reactie posten