Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

dinsdag 15 februari 2011

Herstel

Vandaag niet de wekelijkse hardloopdag maar nav zondag maar een herstelrondje ingelast. Met w-w erbij 27km ,avg cad 96 en avg hf 124. Morgen dan maar weer proberen te lopen.

3 opmerkingen:

  1. Waar vind ik deze bergjes? Ik sta de popelen. Op 10 april gaan we met de club sowieso op 'trainingsstage' naar Tecklenburg, maar ietwat eerder alvast wat klimkilometers maken kan geen kwaad. Ik ben namelijk nog niet verder gekomen dan de 'col de petit' oftewel de spoorbrug hier om de hoek.

    Groet'n ut Grunn
    Almar Deinum

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Almar,

    Je kunt van 4 verschillende kanten naar Tecklenburg klimmen, Kleeberg is vlakbij Tecklenburg richting Lengerich(de 2e tv/zendmast). Naast Tecklenburg zie je een andere tvmast, deze kun je van een kant of 6 beklimmen. Vanuit Lienen langs het zwembad (richting Bad Iburg) heb je de Holperdorperstrasse (hele mooie klim met haarspeldbochten met totaal 1,5km klimmen.Bove RA richting Bad Iburg afslag Gasthof Zum Urberg, langs dit Gasthof het bos in en dan de weg Hagen-Bad Iburg oversteken; hier zie een slagboom en daar begint de Doreberg. Hoogste punt van Teutoburgerwald; klim van zo'n 1,5km met 100 hoogtemeters tot aan de militaire post (deze loopt dus dood).
    Verder kun je ook de route's volgen van de TeutoburgerWaldtocht of de TecklenburgRundfahrt welke beide Ibbenbuer als start hebben.
    TeutoburgerWald is een echte aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt Henk! Ik zal mijn voordeel doen met deze nauwkeurige beschrijving. Misschien schuilt er wel een klimmer in mij. Al heb ik meer de bouw van een sprinter.

    BeantwoordenVerwijderen