Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zondag 12 juni 2011

Jawohl

Net terug van de pasta party en de halve liters.

Helaas een slechte voorbereiding want met iemand naar het ziekenhuis geweest vannacht en pas om half 3 thuis. Gelukkig met een positief resultaat.
Wel een zeer korte nachtrust en daarom vannacht al besloten de 112km variant te gaan rijden.
Het regende dus vanmorgen en daarom zo laat mogelijk naar de start. Het regende inmiddels nog harder en iedereen reed als een gek naar de eerste klim. Helaas werd het verkeer al vrijgegeven zodat het af en toe slalommen was. Geen ploeggenoten meer in het zicht en mog net voor de bezemwagen aan de voet van de Gailbergsattel gearriveerdalvorens het gas erop kon. Dat is dan weer een voordeel je haalt alleen maar mensen in.
Het liep lekker en 4 ploeggenoten voorbij gestoken alvorens de afdaling naar Mauthen in te zetten; nog steeds in de regem. Hierna volgde het Leisach Tal oftwel de Kartitscher Sattel:
Dit lijkt niets voor te stellen maar het bleek dat er zo'n +/- 15 afdalingen inzaten waardoor je steeds weer opnieuw omhoog moets. Geen enkel ritme kon je in deze klim krijgen en dat ligt me in het geheel niet. Derhalve maar wat doorgepeddeld. Halverwege werd het droog maar niet ver van de top kon het regenjasje weer aan want begon het weer te regenen.

Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten