Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

dinsdag 30 april 2013

Princenhoftocht

De 2e lange duurtraining; het was weer frisjes met 6 graden, later zo rond 10 en dat hield allemaal niet over. Ook vandaag weer met handschoenen gestart en jasje aan. Welgeteld dit jaar 1x in de korte broek en korte mouwen kunnen rijden...

Eerst naar Grou gereden waar ik zou aansluiten bij het peleton van TC de Fietsfriezen. Op de Bianchi met zadeltasje maar daar zullen de mannen van Via Data vast niet boos over zijn hooguit....
Het duurde even omdat de ploeg was opgehouden door een aanrijding waarbij iemand met de ambulance moest worden afgevoerd in Eernewoude, direkt na de start al.
Via een mooie omgeving, De Veenhoop-Beetsterzwaag met de bossen richting Bakkeveen voor het onvermijdelijke appelgebak en koffie:
Lekker wat meegepeddeld zodat ik af en toe ook nog wat foto's voor TC de Fietsfriezen kon maken. Vlak voor Eernewoude niet die richting uit maar rechtsaf richting Wartena samen met Lieuwe Westerbaan. Helaas veel tegenwind (tot 5BF) zodat de laatste 20km nog aardig pittig werden. Uiteindelijk 121km op de teller en een mooie dag gehad in prima gezelschap. 
Morgen weer even het jaarlijkse kommentaar aanhoren: vetpercentage is veel te hoog. Ik kan nu al melden: en volgend jaar ook!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten