Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zondag 14 oktober 2012

Het jaar 2013

Het programma is in grote lijnen nu wel bekend. Het wordt al vroeg in het jaar regelmatig afreizen naar Tecklenburg eo want de Marcialonga is al vroeg in het seizoen en wel 25 mei.

Naast de klassiekers in het TeutoburgerWald, Tecklenburg Rundfahrt en TeutoburgerWaldtocht is de bedoeling ook om in april of mei een keer een rit te doen in de Ardennen. Mogelijk 28 april La Philippe Gilbert alwaar het noodverzet bijna de hele dag gebruikt kan gaan worden met o de Avister, Muur van Huy en Redoute en nog meer van dat zulk fraais.
Verder nog maar even zien wat voor ritten er zijn naast de thuiswedstrijden uiteraard.
Mocht ik in de gelegenheid zijn door de week te fietsen maken we er weer een echt fietsjaar van en zoniet dan zal het wel weer met minimale inspanning het maximale eruit halen worden icm hardlopen.

Op 23 mei dan de eerste keer naar Italie voor eerst een dagje Giro, dan de Marcialonga fietsen en dan nog even doorfietsen in Alta Badia. Datzelfde Alta Badia zit ik de laatste week van juni dan opnieuw met als afsluiting de Dolomieten Marathon. Gister startplekken kunnen regelen zodat er niet geloot hoeft te worden.


In de zomer zal het wel wat rustiger aan gaan maar 1e week september dan nog een weekje in de Drome met daarin de 1x in de 10 jaar beklimming van de Mont Ventoux. Na 1993 en 2003 wordt dit dus de 3e keer.
Hierna wordt het weer een paar maanden niet fietsen en alleen maar lopen.

De motivatie om meer te gaan fietsen komt langzamerhand weer terug. Bella Italia!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten