Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zondag 8 juni 2014

Jaarlijkse rit naar Zwarte Haan

Het was vanmiddag prima weer en geen harde wind dus kon de jaarlijkse rit naar Zwarte Haan worden gereden. Als het hard waait moet je niet in die hoek zijn want alleen maar open terrein:

De bedoeling was interval training want alleen maar korte ritjes met de handjes op het stuur zet ook weinig zoden aan de dijk. Derhalve was het programma 5x4minuten D2 met steeds 10 min herstel. En tevens proberen een hoge cadans te houden in de hele rit (gelukt met 97 gemiddeld).
Vanaf Marssum naar Menaldum om vervolgens door Schingen te rijden:

Via Peins naar Ried en dan door naar Berlikum. De weg naar Wier genomen om dan richting St JacobiParochie te gaan. Niet door deze plaats gereden maar de route van de Ronde van St Jabik gevolgd om via het fietspad van de Griene Dyk richting Oude Bildtdijk:
 
Afslag links en op naar Zwarte Haan:

Hierna was het meest voor de wind terug via Nieuwe Bildtdijk naar VrouwenParochie-Beetgumermolen-Engelum-Marssum-huis. We konden weer 63km bijschrijven zodat we sinds de start al 359km kunnen bijschrijven. Dat gaat sneller dan normaal maar het maakt ook nogal een verschil of je met korte mouwen/korte broek het seizoen kunt beginnen of met de winterbepakking.

Komende week moeten we toch een keer lopen met nog een halve marathon te gaan in Sneek. Mogelijk woensdagavond de Potmargeloop in Leeuwarden 10km. Wordt niet veel fietsen denk ik deze week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten