Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

woensdag 25 juni 2014

We bin los

En vandaag was het zover; we konden dan echt beginnen met een kort seizoen 2014. Paar tochtjes, wellicht nog een Waalse Pijl parcours rijden op 16 augustus, eind augustus Sauerland weekend en half september dan een week Frankrijk met eventueel Mont Ventoux en dan is het alweer afgelopen.

Vanmorgen was het weer niet geweldig, zwaar bewolkt en 14-15 graden hield niet over. Daarom gewacht tot net na de middag toen het nog steeds zwaar bewolkt was maar toch al 16 graden.... Onderweg kwam de zon er af en toe bij en dan was het toch wel lekker. Nog een voordeel: de wind viel erg mee vandaag.

Rondje over Eernewoude gereden. Nog een nieuwe weg kunnen rijden door het natuurgebied de Oude Venen. Prachtig daar. Op de terugweg nog gepoogd het nieuwe fietspad naar Zuiderburen te vinden maar helaas niets kunnen vinden laat staan een bordje waarop eea staat aangegeven. Derhalve via Goutum weer naar huis gereden. 53km op de teller en lekker gefietst.

http://connect.garmin.com/activity/528240707

Heen terug over het Fonejacht gereden dus gelijk al een enorm aantal hoogtemeters gepakt.
Als ik de weersvoorspellingen nu zie wordt het direkt al een 3 daagse: morgen en vrijdag weer fietsen. Daarna wordt het bedroevend weer. Wellicht dan toch maar een keer een rondje lopen dit weekend....

Verder goed te lezen dat inmiddels een andere renner overgestapt is van de Apfelstrudels naar de Snelle Jelle's. Verstand komt met de jaren zeggen ze niet voor niets.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten