Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

woensdag 20 augustus 2014

De v Persie test is geslaagd

Afgelopen zaterdag vroeg een Klasbakrenner of ik nog wel eens last van mijn vorig jaar gebroken sleutelbeen. Ik vertelde hem in principe alleen 4 weken erna met afdalen in de Dolomieten maar dat was meer een spierenkwestie. Verder nooit meer last gehad en om zeker te weten of alles ok was vandaag eea getest in Duitsland. Men zoeke een afdaling met niet aangekondigde verkeersdrempels en kijk zoveel mogelijk ophet piepende  navigatieapparaat om dan ter hoogte van de verkeersdrempel een v Persie duik te nemen: wel zonder enige schade mag de test als geslaagd worden beschouwd. De schaafplekken op de heup waren toch al zichtbaar van vorig jaar dus daar veranderde niet zoveel aan en de plek op de elleboog stelt niets voor. Zelfs de armstukkken overleefden het. Geen centje pijn dus, nou ja in principe.

Kon gewoon doorfietsen in het mooie TeutoburgerWald waar het prima fietsweer was. Samen met 2 andere Klasbakken een rondje van 70km en 953hoogtemeters. Geen Garmin file helaas deze keer want zowel modern als Classic wil niet uploaden. Wel de Jagerberg, Dorenberg, Holperdorper en Tecklenburg.

Het 1e deel van de, nieuwe, route was geen succes. Het hoogtepunt was wel het record aantal oversteken van het spoor Amsterdam-Osnabruck. Daar moeten we de volgende keer wat anders voor bedenken.

Het ging vandaag moeizaam, hetzelfde gevoel als afgelopen maandag met hardlopen. Ik weet de oorzaak maar ga de concurentie niet wijzer maken.
Ik wens de zelfde concurentie al het beste toe in het wiel van een ebike. En de extra geheime training in de buurt van Arnhem na het werk zal ook niet over worden gesproken.
Nog een paar plaatjes:
                                                                       Holperdorperstrasse
                                                                                  Dorenberg
                                                                   Kaffee mit Zitronenrolle in Hagen










                                                                                Dorenberg

Geen opmerkingen:

Een reactie posten