Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zaterdag 16 augustus 2014

Woudentocht

Ardennen offensief moest helaas afgelast worden vanwege de natte omstandigheden icm lage temperaturen en ook het alternatief Tecklenburg leek niet geheel droog.

Vandaar dat het een thuiswedstrijd werd vanuit Bergum de Woudentocht. Deze rit werd in 2012 al eens gereden en toen bleek het een prachtig parcours te zijn en dat was het vandaag ook want de route was ongewijzigd.

Met een mooie ploeg van 13 man werd er lekker voor de wind in de richting van Norg gereden. Geen harmonica effekten deze keer en ook nog een succesje van mezelf: de succesvolle afronding van de transfer van een wegkapitein van FTTC naar de FF was vandaag direkt al zeer nuttig. En de sergeant achter de groep hiel het spul mooi bij elkaar slechts een enkele keer onderbroken door een signaal naar voren dat het even wat rustiger moest. Als je niet beter wist zou je denken dat deze personen hun hele leven al samenwerken. Prima werk heren!

Uiteraard was er halverwege koffie met appelgebak. De Apfelstrudelpolizei maakte deze keer een wat onzekere indruk maar het gebak werd wel gewoon opgegeten. De uitbater had het wel verwacht vermoedelijk en deed er op voorhand al ijs bij! Naast het gebak ook nog in recordtijd 2 bakjes koffie weggewerkt:

Het liep bij mij voor de koffie al lekker dus van de 2e helft, meest tegenwind, had ik dus niets te vrezen. En dat klopte het liep steeds beter.

Een klein stukje wat minder begroeing ergens bij Leek maar verder meest begroeid langs de route zodat de wind niet de spelbreker kon worden.
Het werd wel wat donkerder de 2e helft maar pas bij terugkomst een klein buitje dus goed getimed. Lekker ritje.

Mogelijk vervolg as woensdag in Tecklenburg met een aantal Klasbakken. Ys en weder dienende.

En wat er verder gebeurde op een parkeerplek bij de sporthal in Bergum blijft natuurlijk binnen het peleton. We gaan de wereldkampioen niet in diskrediet brengen. Op fietsers kun je bouwen wat dat betreft.

http://connect.garmin.com/activity/211933102

Geen opmerkingen:

Een reactie posten