Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

donderdag 23 oktober 2014

Rustige duur

Het was vandaag ook wat rustiger dan gister maar desondanks stond er nog genoeg wind:
In Reduzum waren ze erg blij met de harde wind want de molen draaide op volle toeren:
Verder was het best wel aardig weer. Besloten om deze keer geen anti wind route te pakken maar voor de afwisseling het Snekermeer rondje. Dat betekende van Goutum naar Oude Schouw pal in de wind. Om de hf nog wat laag te houden was soms 20-21km/uur nodig.
Ik had gedacht vanaf Oude Schouw zijwind te hebben en dan iets profijt van de paar bosjes maar helaas bleek het ook hier wind schuin tegen tot aan Sneek (29km):



Gelukkig vanaf Sneek dan de resterende 25km wind mee en dat fietst toch wel wat fijner.

 Je ziet tegenwoordig ook steeds meer witte reigers. Vandaag ook weer 2 gezien waarvan 1 vlak voor Sneek:

Het was verder vrij rustig op de weg slecht een paar race/atb-ers tegengekomen maar aan het einde bij Boksum kon er toch nog een succesje worden geboekt want iemand ingehaald:
Na 54 km waren we dan weer thuis. Lekker gefietst vandaag en we liggen al mooi voor op schema. Het moet wel heel erg raar gaan willen we de 1000km in 3 maanden (okt-nov-dec) niet gaan halen.

Helaas geen Garmin of Strava file vandaag want die bleek niet op de Edge te staan. Vreemd want onderweg deed ie het prima. Maar goed ga er maar vanuit dat het weer verschroeiend hard ging vandaag.

Mss zaterdag weer eens kijken als het weer wat redelijk is anders maar een rondje lopen. Geen trimloop in de buurt dus in dat geval maar vanaf huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten