Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

vrijdag 3 oktober 2014

Shit

O nee ik moet nu Shimano zeggen. Het is even wennen maar het bleek niet mogelijk met Campagnolo een 34-32 combinatie te maken. In theorie zou Miche een 32 cassette hebben maar het bleek in Nederland niet mogelijk hieraan te komen. Ook in Duitsland en Engeland geen succes.

Dus toch moeten besluiten over te gaan op Shimano. Je wilt er ook niet teveel op achteruitgaan dus dan wel met electronisch schakelen een Ultegra groep:
Aan de verkoopkant liep het storm want na op dinsdag de Pinarello Marvel te hebben verkocht ging donderdag de klassieke Gios Torino de deur uit. De dame die em kwam ophalen was een echte liefhebster van klassieke fietsen. Toen ze m'n winterfiets zag, ook een stalen Gios Torino maar zonder origineel materiaal en in matige staat, wilde ze die ook kopen. Dus ook deze fiets heeft inmiddels het pand verlaten.

Dus moet er nog een fiets voor in de winter bijkomen en die is inmiddels ook besteld: een Bottecchia. Mijn oude groep van de Bianchi wordt overgezet op de Bottecchia zodat de schade nog beperkt blijft:
De Bianchi komt dan volgend jaar aan de start met dus Shimano Ultegra en de klimwielen van Force Wheelz.

Het was vandaag natuurlijk topweer dus icm bezoek aan fietsenmaker toch nog een kort ritje van 36km.




http://www.strava.com/activities/202715655

Morgen een klassieker: Hurdrindei Kubaard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten