Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zondag 12 oktober 2014

Slotrit weekend 3 daagse

Het komt toch zelden voor in deze periode dat je 3 dagen achter elkaar kunt fietsen. Vandaag opnieuw een topweertje met weinig wind en af en toe zon. De zon had vandaag nogal lang moeite om door de nevel te komen want om 11.30 was het nog zo:
Maar hoe verder in de tijd hoe meer zon was te zien. Via Boksum naar Goutum en vanaf hier naar Warga:



Via Grou eerst onder het aquadukt door waar we een trapfrequentie van 121/minuut in beeld zagen om daarna over het aquadukt naar Akkrum te rijden:




Vanaf Akkrum naar Irnsum waar op Oude Schouw gewacht moest worden op voorbijkomen schepen met een hoge mast. Het was druk met fietsers want alleen voor de brug stonden al 8 man te wachten. In totaliteit wel een 30-40 racefietsers gezien. Gezien het weer begrijpelijk en je zou wel kunnen stellen: wie vandaag niet heeft gefietst is geen liefhebber.

Na Irnsum haalde ik zelfs voor de 2e keer vandaag iemand op een racefiets in wat een unicum kan worden genoemd.  Tot aan Akkrum (km 30) was het alleen maar wind tegen maar na Akkrum dus meest mee zodat er nog wat blokjes cadanstraining kon worden gedaan. Het peddelde verder lekker en na 52km weer thuis. Lekker gereden.

In principe waren de laatste 2 trainingen voor komende week bedoeld en gezien de weersvoorspellingen is het niet verkeerd om deze trainingen alvast afgewerkt te hebben. Ws wordt het lopen deze week met op zaterdag de Noorderfitrun door het Abbingapark in Leeuwarden. Deze loop heb ik nog nooit gedaan, vernoedelijk wordt het 7,5km.

http://www.strava.com/activities/206382172

Geen opmerkingen:

Een reactie posten