Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

woensdag 25 februari 2015

Korte training

Volgens mij heeft weervoorspeller behoorlijk wat overeenkomsten met (active) casinobezoeker. In beide gevallen hoop je dat je gok goed uitpakt. Al geruime tijd stond voor vandaag een droge dag met zon op het programma. Afgelopen dagen was het dan regen eind van de middag en vanaf gister gaf de buienradar aan regen vanaf 10 uur. Tja het word lastig om zo een droog moment te kiezen.

In eerste instantie was de bedoeling dan maar s'morgen te gaan maar buien vanaf 10 uur dus. Toch was het tot na 12 uur droog maar toen was ik al aan het werk. Het duurde tot 16.00uur voordat het droog werd. Het waaide niet veel dus waarschijnlijk bleven de buien hangen. Jammer want vanwege de weinige wind was het een prima dagje geweest voor een lange duurtraining.

Plan gewijzigd en gekozen voor een training dan maar van ongeveer een uur: D2 blokken van 5minuten afgewisseld met 5 min D1/H. En aldus geschiedde. Nog wel lekker gefietst en tussen Rewert en Hatsum wat heen en weer gerden. Na 1 uur en 20 minuten was ik weer thuis.
Wellicht zit er vrijdag nog een kans in want de weersvoorspellingen geven droog weer... Hierna gaan we een weekje overslaan om heel fris aan de start te komen aan het nieuwe seizoen.

https://www.strava.com/activities/259727914

Geen opmerkingen:

Een reactie posten