Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

vrijdag 13 februari 2015

Muur training

Over 2 maanden staat de Muur van Geraadsbergen op het programma tijdens de Peter van PetegemClassic. Vandaag was er weer een zo'n hele dichte wind zodat het voelde alsof je met wind tegen tegen een muur op rijd. Verder was het frisjes, die momenten dat de zon er door kwam was het lekker maar vanmorgen was het slechts af en toe zon.

Omdat je zonder talent alleen maar uren kunt maken om op termijn redelijk vooruit te komen en zelfs boven te komen vandaag maar een extra training gedaan. Onlangs had ik een redelijke voorsprong genomen op het Fiets schema maar die was vorige week letterlijk als sneeuw voor de zon verdwenen. Omdat er over 3 weken een week uitvalt ivm hoogtestage maar weer proberen wat voorsprong te nemen. Na de 88minuten D1 vandaag gaat de teller om te plussen morgen weer lopen als er een lange duurtraining op het programma staat. Minimaal 2, maximaal 3 uur, even afhankelijk van het weer.

Tevens de winterfiets, Sensa, weer van de hand gedaan voor het hetzelfde bedrag als waar voor gekocht. Heeft me mooi door de winterberrie heen geholpen. Vanaf afgelopen woensdag verder op de Bottecchia.

https://www.strava.com/activities/254255070











Geen opmerkingen:

Een reactie posten