Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

dinsdag 21 juli 2015

Beter laat dan nooit

Het was tot en met februari een perfekte voorbereiding maar na de wintersport ziek en een paar weken te slecht weer en het is eigenlijk niet meer goed gekomen. Onduidelijk hoe en wat maar eerst in Frankrijk was het nogal matig, mede door de warmte, en pas onlangs in Italie was er voor het eerst weer eens een goed gevoel. Niet de hele week, ook weer te warm, maar toch een paar dagen goed zoals op de Sella Ronda.
Afgelopen zaterdag ging het ook heel aardig maar het was even afwachten gisteren hoe het herstel zou zijn. Dat viel 100% mee en heerlijk gereden in het TeutoburgerWald.

Bij aankomst bleek dat de parkeerautomaten zijn intrede hadden gedaan in Tecklenburg; gratis parkeren alleen nog bij het zwembad. Dus dan maar bij het zwembad geparkeerd.
De bekende route over de Kleeberg, Lienen, Holperdorperstrasse, Urberg, Dorenberg en een nieuwe route met wat klimwerk naar Hagen voor de koffie; gelukkig geen Apfelstrudels:
Na de koffie via de 3 traps raket van de Jagerberg verder. Weer wat nieuwe wegen richting Velpe en uiteindelijk bij de rotonde naar Tecklenburg uitgekomen. De gemakkelijk kant genomen en nog even een testje gedaan: met 24km/uur omhoog, hf 181. Eindelijk weer eens wat power icm hoge trapfrequentie. Die Froome heeft het goed afgekeken zullen we maar zeggen.
Had nog wel een lusje willen doen maar de medestrijders vonden het wel genoeg na 73km en 1121hoogtemeters.
Goed gevoel en wellicht de fijnste rit van het seizoen gereden.

https://www.strava.com/activities/350195393






Geen opmerkingen:

Een reactie posten