Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

maandag 27 juli 2015

Een soort triathlon

Als je de trainingen van gister en vandaag bij elkaar zet kom je zo ongeveer op een triathlon uit.

Gister dan begonnen met een heel rustig ritje met ome Jan die voor het eerst dit jaar op de fiets zat. Er was ook nog een mogelijkheid een langere rit met de club te doen maar helaas heb ik geen licht op de fiets om zo vroeg te vertrekken. Derhalve even gekeken op de buienradar en tot bijna13.00 zou het droog zijn. En deze keer zou de buienradar gelijk hebben.

Om kwart voor 11 vertrokken voor de anti wind route Burgum maar helaas bleek het erg veel zijwind te zijn zowel heen als terug. Nou ja was niet erg aangezien het toch erg rustig aan ging. Na 53km dan weer thuis en een minuut of 10 later dan de eerste bui.

https://www.strava.com/activities/354312163

Vandaag was het in het geheel geen fietsweer, het was en is bar en boos. Een blik op de buienradar leerde dat het rond 14.00 even droog zou zijn. Wel inmiddels kan ik vaststellen dat dit niet klopte. Fietsen was uiteraard geen optie en daarom maar even een klein blokje hardlopen. Op weg naar Boksum de eerste stortbui en gelijk zeiknat geworden. Schuilen onder het viadukt had dus ook geen nut meer en maar doorgelopen. Vanwege de regen wel wat in de buurt gebleven. En aangezien nat inmiddels erg nat was leek het hier en daar wel een zwembad. Geen droge draad meer aan het lichaam dus het leek net alsof ik uit het water kwam. De buien bleven komen en derhalve na 5km er maar een eind aan gemaakt.

Morgen een rustdag en mogelijk woensdag later op de dag droog genoeg voor een fietsrit. Hierna zou het weer beter weer worden. In principe dan.

https://www.strava.com/activities/355110265

Geen opmerkingen:

Een reactie posten