Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

woensdag 8 juli 2015

Italie

Opnieuw een paar dagen naar het buitenland en nu Italie en alsof de duvel ermee speelt: in Nederland het hele jaar treurig en koud weer en nu net als laatst in Frankrijk bloedheet: op zondag zelfs 30 graden op 1500meter hoogte!

Niet bepaald mijn beste omstandigheden en derhalve het aantal kilometers flink beperkt in aanloop naar de Dolomieten Marathon. Maar toch nog een 6473hoogtemeters kunnen scoren in de warmte. De bekende hellingen gedaan en vanwege de warmte niet de beste benen af en toe; de Passo di Erbe, Passo Duran, Passo Fedaia en Passo di Furcia laten liggen. Maar er bleef nog genoeg over:









Ook de klim naar Colle St Lucia 1472m en La Valle nog even meegenomen. Op zaterdag dan maar een rustdag en bijna de hele dag binnen in het hotel gebleven want het was buiten niet te harden.

Al eerder besloten niet voor de langste afstand te gaan. Was er niet gerust op dat de 115km kramploos kon worden afgewerkt en geen enkel risico genomen: geen drup alcohol genomen en alvast begonnen met heel veel water in te nemen. Zag een beetje op tegen de Muur van de Kat van 19% aan het eind. Niet dat ik hier niet overheen zou komen,  steil want eerder in de week bij het testen kwam het voorwiel van de grond, maar wel dat de kramp mogelijk zou toeslaan en dat ik noodgedwongen van de fiets zou moeten. Lopen is geen optie normaal natuurlijk. Maar we gaan het morgen wel merken.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten