Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

zaterdag 25 juli 2015

Week 30

Na de inspanningen van afgelopen maandag in Duitsland eerst maar een rustdag. Op woensdag dan weer lopen; de benen bleken nog niet volledig hersteld. Het ging wat moeizaam maar desondanks weer een km langer als de vorige keer: totaal 6km.

https://www.strava.com/activities/351504395

Eerst maar weer een rustdag en dan op vrijdag een avondritje na het werk. Eens een keer geen storm, slechts wat lichte regen na zo'n 35km. Maar je werd er niet nat van en koud was het ook niet. Weggegaan voor 50km en 50km op het gemak is het geworden. Deze rit alvast gereden omdat de weersvoorspellingen voor de Pieter Weening Classic erg slecht waren. Achteraf bleek het vandaag tot laat in de middag prima weer te zijn. Jammer volgende keer (Woudentocht) dan maar in de herkansing.


https://www.strava.com/activities/353158224

Geen PWC dus vandaag en om de storm voor te blijven dan nog een een stukje hardlopen. 5km en die afstand is me te kort om deel te nemen aan de trimloop in Oude Willem bij Diever. Te ver rijden voor zo'n korte afstand. Wellicht volgende week daar de 8km proberen even afhankelijk van het weer. Op het gemak vandaag en het was nog vrij warm om te lopen. Positief is dat de mogelijkheden vergroot zijn om rondjes te lopen omdat de meeste werkzaamheden voor de Haak om Leeuwarden nu wel bijna gereed zijn.

https://www.strava.com/activities/353495550

Voorspellingen voor komende week, in ieder geval tot en met woensdag, zijn slecht muv morgen. Dat wordt dus morgen dan een fietsritje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten