Fietser en loper

Ik ben een fietser die daarnaast aan hardlopen doet.

vrijdag 21 oktober 2011

Plan gewijzigd

Ipv de 11km morgen in Workum besloten vandaag voor een lange duurtraining te gaan. Ondanks de zeer harde wind liep het best wel lekker. Weer een nieuwe route in nu door het Aldlan (tussen Dronrijp en Marssum). Op de terugweg weer eens de brug open net voordat ik boven was en daardoor omgedraaid en terug naar Ritsumasyl pal in de wind langs het water naar Deinum. Totaal 13km en dat is weer 1km meer dan de vorige langste afstand van 12. Nu 2km te gaan en dan moeten we klaar zijn voor:
1 uur en 15min en 4 seconden gelopen (10,4 gem) en daar tevreden mee.Morgen maar even kijken hoe het voelt en heel misschien dan de 7km in Workum. Anders wordt het zondag weer een rondje.

7 opmerkingen:

  1. Wel heel goed bezig zo met hardlopen. Record op record wordt gebroken en straks de 7-heuvelenloop. Waar ligt de grens?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voorlopig bij de 7 heuvelen denk ik. Zolang blessure's uitblijven kan je steeds een stap verder maar ja af en toe heb je wel eens wat met lopen. Dus het is even afwachten maar als alles meezit misschien deze winter een halve marathon. Maar dat is voor later; eerst over 4 weken maar een de 15km in Nijmegen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie plannen en ook dat het zo goed gaat met het lopen. Denk dat de conditie en uithoudingsvermogen met het lopen sneller uit te bouwen is, dus een halve marathon moet vast wel lukken deze winter. Er schijnt begin januari een leuke te zijn in Egmond aan zee

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vermoedelijk heeft anoniem daar wel vaker als 1 keer gelopen....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou anoniem heeft daar al een keertje niet anoniem gelopen:-) Een hele mooie ervaring met afwisselend terrein

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lijkt me leuk maar misschien net even te zwaar voor een eerste 1/2.
    Ik hoor nog wel even volgende week of dat klopt.

    BeantwoordenVerwijderen